Ústava v kontextu společenských změn : (k 30. výročí jejího přijetí) - Kudrna, Jan, 1976 únor 12.- (Právní monografie (Wolters Kluwer ČR), 2022)
Příspěvky sborníku hodnotí dosavadní úlohu, silné stránky i nedostatky Ústavy České republiky.