Mitochondrie a medicína budoucnosti : klíč k pochopení nemocí, chronických chorob, stárnutí a života jako takového - Know, Lee, 1976- (Galileo, 2023)
Kniha popisuje souvislosti mezi v podstatě banálními záležitostmi každodenního života a složitým fungováním buněk našeho těla.