Proměna principu smluvní svobody v ČR pod vlivem evropské integrace - Novotný, Jiří (Wolters Kluwer, 2023)
Práce zkoumá dopady evropské integrace na proměny smluvního práva a principy smluvní svobody.
"Právní stav publikace je k 31.12.2022"--Rub titulní stránky
Keywords: smluvní právo -- země Evropské unie; smluvní právo -- Česko; smluvní volnost -- země Evropské unie; smluvní volnost -- Česko; evropské právo; právní principy; harmonizace práva; contract law -- European Union countries; contract law -- Czechia; freedom of contract -- European Union countries; freedom of contract -- Czechia; European law; legal principles; harmonization of laws; monografie; monographs