Proměna principu smluvní svobody v ČR pod vlivem evropské integrace - Novotný, Jiří (Právní monografie (Wolters Kluwer ČR), 2023)
Práce zkoumá dopady evropské integrace na proměny smluvního práva a principy smluvní svobody.