Dostupný advokát : jak na běžné právní situace - Preuss, Ondřej, 1984-; Šedová, Nikola (Grada, 2023)
Srozumitelné rady, jak zvládnout běžné situace i obtížné problémy týkající se pracovního práva, dědického řízení, bydlení, nakupování, spotřebitelských práv, náhrady škody, jednání s policejními orgány nebo řešení sporů se sousedy.
Keywords: právo -- Česko; law -- Czechia; příručky; handbooks and manuals