Tichá dřina : dělnictví a třída v továrně Baťa - Nedbálková, Kateřina, 1974- (Display - sdružení pro výzkum a kolektivní praxi, 2023)
Kapitoly, které vycházejí ze sociologického výzkumu v továrně Baťa, se věnují růzými aspektům dělnické práce a dělnictví.