Výpisky z lineární algebry očima nematematika - Plešinger, Martin, 1980- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2023)
Učební text pokrývá vybrané oblasti z lineární algebry, jednoho z úhelných kamenů matematiky, se kterým se setkávají studenti nejen matematických programů.