Udržitelné zpravodajství - Stejskal, Jan, 1978- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2023)
Kniha hodnotí stav současného zpravodajství, analyzuje jeho praktické postupy a teoretické základy a zamýšlí se nad obsahem základních pojmů objektivita, nestrannost a vyváženost.