Hudební a řečové projevy předškolních dětí a jejich vzájemné ovlivňování - Kmentová, Milena (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2015)
Publikace shrnuje výsledky projektu Hudba jako výrazový prostředek kultivace řeči předškolních dětí, který podpořila Grantová agentura UK v Praze.
Keywords: 2013-2015; 2011-2020; děti předškolního věku; vývoj řeči; komunikační dovednosti; logopedie; hudební výchova; terapie zpěvem; terénní výzkum -- Česko -- 2011-2020; preschool children; speech development; communication skills; speech therapy; musical learning and teaching; song therapy; field research -- Czechia -- 2011-2020; monografie; monographs