Didaktika výchovy ke zdraví a bezpečí v kontextu kurikulární reformy a učitelského vzdělávání - Kovaříková, Miroslava; Marádová, Eva, 1951- (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2020)
Cílem publikace je rozvoj oborové didaktiky výchovy ke zdraví a bezpečí jako vědní disciplíny zaměřené na oborově specifické dimenze edukace v oblasti podpory zdraví a ochrany bezpečí.
Keywords: výchova ke zdraví; předmětová didaktika; učební plány -- Česko; health education; teaching school subjects; school syllabus -- Czechia; monografie; monographs