Didaktika výchovy ke zdraví a bezpečí v kontextu kurikulární reformy a učitelského vzdělávání - Kovaříková, Miroslava; Marádová, Eva, 1951- (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2020)
Cílem publikace je rozvoj oborové didaktiky výchovy ke zdraví a bezpečí jako vědní disciplíny zaměřené na oborově specifické dimenze edukace v oblasti podpory zdraví a ochrany bezpečí.