15 pohledů na školskou matematiku : jak to vidíme - Kuřina, František, 1932-; Vondrová, Naďa, 1968- (Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova, 2022)
Monografie zaměřená na řešení matematických, didaktických a pedagogických otázek.
Keywords: matematika; předmětová didaktika; školní didaktika; mathematics; teaching school subjects; classroom management; monografie; monographs