Sebevýchova v interdisciplinární perspektivě - Zvírotský, Michal, 1980- (Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova, 2022)
Text vychází z teze, že značný potenciál (sebe)výchovy a pedagogiky jakožto vědy o tomto fenoménu není stále doceněn.
Keywords: sebevýchova; sebevýchova -- teorie; sebevýchova -- interdisciplinární aspekty; self-culture; self-culture -- theory; self-culture -- interdisciplinary aspects; příručky; terminologické slovníky; výkladové slovníky; handbooks and manuals; terminological dictionaries; explanatory dictionaries