Speciální pedagogika znevýhodněného člověka se zrakovým postižením - Květoňová, Lea, 1963-; Šumníková, Pavlína (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2022)
Vysokoškolská učebnice předkládá základní informace k problematice speciálněpedagogické podpory dětí, žáků a dospělých se zrakovým postižením.
Keywords: osoby se zrakovým postižením; oftalmologie; speciální pedagogika; oftalmopedie; people with visual disabilities; ophthalmology; special education; ophthalmopedia; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)