Člověk se sluchovým postižením - Hádková, Kateřina (Univerzita Karlova, Pedagogická fakulta, 2016)
Publikace pro pedagogy, speciální pedagogy, studenty a všechny, kteří se zajímají o problematiku sluchového postižení, o osoby s vadami sluchu a s tím související oblast edukace dětí, žáků a studentů se sluchovým postižením.
Keywords: osoby se sluchovým postižením; speciální pedagogika; interpersonální komunikace; komunikace (sdělování); kompenzační pomůcky; poradenství; výchovné poradenství; hearing impaired; special education; interpersonal communication; human communication; compensatory aids; consulting services; educational counseling; monografie; monographs