Poradenství pro pozůstalé : principy, proces, metody - Špatenková, Naděžda, 1973- (Grada, 2023)
Co říct někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Jakou podporu poskytnout lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých? Omšelé fráze plné planých útěch mohou spíš uškodit než pomoct. Jak ale opravdu pozůstalým podat pomocnou ruku?
Keywords: terapie zármutku; pozůstalí; psychologické poradenství; bereavement therapy; mourners; psychological counseling; příručky; handbooks and manuals