Evropské obchodní právo - Janků, Martin, 1955- (C.H. Beck, 2023)
Kapitoly vysvětlují základní pojmy a problémy z oblasti evropského obchodního práva na základě stavu k 1. 1. 2023.
Keywords: evropské právo; obchodní právo -- země Evropské unie; European law; commercial law -- European Union countries; monografie; monographs