Právní regulace kybernetické bezpečnosti a její meze - Ramešová, Kristina, 1990- (C.H. Beck, 2023)
Role státní moci při zajištění informační bezpečnosti v kyberprostoru a rozbor českého zákona o kybernetické bezpečnosti.
Keywords: kybernetická bezpečnost -- právní aspekty; kybernetická bezpečnost -- Česko; kyberprostor -- právní aspekty; ochrana dat; cyber security -- legal aspects; cyber security -- Czechia; cyberspace -- legal aspects; data protection; monografie; monographs