Právní regulace kybernetické bezpečnosti a její meze - Ramešová, Kristina, 1990- (Beckova edice právní instituty, 2023)
Role státní moci při zajištění informační bezpečnosti v kyberprostoru a rozbor českého zákona o kybernetické bezpečnosti.