Základy mezinárodního práva veřejného - Ondřej, Jan, 1960-; Mrázek, Josef, 1944-; Kunz, Oto, 1957- (C.H. Beck, 2023)
Učebnice přibližuje základní pojmy a rovněž systém mezinárodního práva veřejného.
Keywords: mezinárodní právo veřejné; public international law; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)