Mikroplasty a plasty z právního pohledu - Novák, Adam (Univerzita Karlova, 2022)
Právní regulace nakládání s mikroplasty na mezinárodní a evropské úrovni podle stavu k 1. 11. 2022.
"Stav právní úpravy obsažené v knize je k 1.11.2022"--Rub titulní stránky
Vydala Právnická fakulta Univerzity Karlovy v nakladatelství Eva Rozkotová
Keywords: plasty -- právní aspekty; mikroplasty -- právní aspekty; právo životního prostředí; odpadové hospodářství; mezinárodní smlouvy; evropské právo; plastics -- legal aspects; microplastics -- legal aspects; environmental law; waste management; international treaties; European law; monografie; monographs