Využití informačních a komunikačních technologií ve vzdělávání : monografie - Kursch, Martin (Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova, 2022)
Publikace je zaměřena na všechny vzdělavatele (pedagogy, andragogy, poradce ve vzdělávání a další profese), kteří se zajímají o využívání ICT ve vzdělávání a chtějí poznat jejich možnosti.
Keywords: informační a komunikační technologie ve vzdělávání; information and communication technologies in education; monografie; monographs