Vztahy bez hierarchie : (lidé a permakultura) - Macnamara, Looby, 1972- (Walden Press, 2022)
Kniha ukazuje permakulturní principy, které pomáhají lidem v práci, rodině, zájmových skupinách i osobním rozvoji. Ukazuje, jak čelit hodnotové krizi ve společnosti, jak řešit špatně nastavenou komunikaci či enviromentální žal.
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Keywords: permakultura; udržitelný rozvoj; hodnotová orientace; rozvoj osobnosti; interpersonální vztahy; životní harmonie; permaculture; sustainable development; value orientation; personality development; interpersonal relations; harmony of life; populárně-naučné publikace; případové studie; popular works; case studies