Vztahy bez hierarchie : (lidé a permakultura) - Macnamara, Looby, 1972- (Walden Press, 2022)
Kniha ukazuje permakulturní principy, které pomáhají lidem v práci, rodině, zájmových skupinách i osobním rozvoji. Ukazuje, jak čelit hodnotové krizi ve společnosti, jak řešit špatně nastavenou komunikaci či enviromentální žal.