Dramatoterapia ako forma liečebnopedagogickej pomoci u osôb so znevýhodnením - Majzlanová, Katarína (Togga, 2023)
Publikace uvádí výsledky výzkumů realizovaných v období let 2016-2021, zaměrených na evaluaci uplatnění dramatoterapie v kontextu léčebné pedagogiky u znevýhodněných osob. Autorka sa soustředila na dopady školního a sociálního prostředí, kontext sociálního znevýhodnění a marginalizovaných komunit, na jednotlivce se signifikantními problémy v chování a poruchami chování