75 tipů, jak si říct o web : první kniha pro zadavatele v češtině - Goldmann, Jakub; Kopta, Martin; Platil, Josef, 1984- (Computer Press, 2023)
Kniha pro každého, kdo potřebuje zadat návrh digitálních produktů. Kniha obsahuje sadu tipů, jak si dobře říct o web a další digitální produkty. Je určena těm z vás, kteří potřebují pomoc teď a tady. Jednotlivé tipy jsou formulovány jasně a srozumitelně, aby se daly snadno číst a logicky na sebe navazovaly, ale také aby bylo možné knihu otevřít na jakékoli dvoustraně a ihned použít.
Terminologický slovník
Keywords: WWW design; WWW stránky; web design; web pages; příručky; handbooks and manuals