Obyčejné diferenciální rovnice a jejich řešení - Rychnovský, Richard, 1906- (Státní nakladatelství technické literatury, 1963)
Příručka analyzuje a řeší rovnice prvního, druhého a n-tého řádu. Volí co nejpřesnější a přitom co nejpřístupnější induktivní postup; z konkrétních příkladů vyvozuje teoretické poučky. Ukázky aplikací ve fyzice a technickýchoborech dotvářejí výklad.
Na ob. chybně uvedeno čís. sbírky 28
10200 výt.
Věcný rejstřík
S il. v textu
Obálka: Miroslav Maryška
Keywords: obyčejné diferenciální rovnice; řešený