Zadávání veřejných zakázek : vybrané aspekty a instituty - Káňová, Marcela (Wolters Kluwer, 2023)
Právní regulace různých problémů z oblasti zadávání veřejných zakázek. Součástí výkladu jsou rovněž soudní rozhodnutí.
Přehled souvisejících právních přepisů
Keywords: veřejné zakázky -- Česko; výběrová řízení -- Česko; public contracts -- Czechia; invitations to tender -- Czechia; příručky; handbooks and manuals