Nepsaná pravidla : jak správně nastartovat svoji kariéru - Ng, Gorick; Chaloupecká, Jana, 1965- (Práh, 2023)
Osvědčené rady a doporučení, jak se stát dobrým, spolehlivým a oblíbeným pracovníkem. Nechybějí strategie, jak lze rozvíjet vlastní kariéru.
Přeloženo z angličtiny
Keywords: rozvoj kariéry; profesní uplatnění; profesní úspěch; sebeřízení; pracovní vztahy; asertivita; career development; employment; career success; self-management; industrial relations; assertiveness; příručky; handbooks and manuals