Nepsaná pravidla : jak správně nastartovat svoji kariéru - Ng, Gorick; Chaloupecká, Jana, 1965- (Práh, 2023)
Osvědčené rady a doporučení, jak se stát dobrým, spolehlivým a oblíbeným pracovníkem. Nechybějí strategie, jak lze rozvíjet vlastní kariéru.