Chirurgická propedeutika - Zeman, Miroslav, 1942-2022; Krška, Zdeněk, 1958- (Grada Publishing, 2023)
Kniha seznamuje studenty medicíny se všemi atributy chirurgické činnosti včetně pooperační péče.
"4. vydání"--Tiráž
Obsahuje seznam zkratek
Keywords: chirurgie; lékařská propedeutika; surgery; medical propedeutics; kolektivní monografie