Firma jsou lidé, lidé jsou síla! - Kmošek, Petr (H.R.G. spol. s r.o., 2023)
Rady a osvědčené nástroje, jak řešit různé problémy z oblasti řízení firemních zaměstnanců.
Keywords: personální management; kultura organizace; podnikový management; řešení problémů; výkonnost podniku; úspěch v podnikání; personnel management; corporate culture; industrial management; problem solving; industrial productivity; success in business; příručky; handbooks and manuals