Škola hrou : jak využívat herních prvků ve výuce, aby byl mozek spokojený a děti se lépe učily - Bréda, Jiří, 1975-; Vacek, Antonín, 1985- (Pasparta, 2023)
Publikace se zabývá aplikováním her a využitím gamifikace ve školním prostředí. Přináší praktické návody a v širších souvislostech popisuje, jakým způsobem lze pomocí her a herních prvků zvýšit motivaci studentů v rámci výuky i nad její rámec.
Keywords: základní školy; studium a výuka; vyučovací metody; zážitková pedagogika; didaktické hry; elementary schools; study and teaching; teaching methods; experience pedagogy; educational games; metodické příručky; methodological manuals