Temná data : proč záleží na tom, co nevíme - Hand, D. J. 1950- (Společnost (Academia), 2023)
Publikace zkoumá množství způsobů, jimiž nás mohou chybějící data zaslepit před skutečností a vést nás k závěrům a skutkům, jež jsou pomýlené, nebezpečné, ba dokonce katastrofální.