Veřejné sbory v České republice - Mates, Pavel, 1947-; Vavera, František, 1980-; Škoda, Jindřich, 1960-; Slabý, Antonín, 1964- (Leges, 2023)
Kapitoly popisují organizaci, pravomoci, práva i povinnosti veřejných sborů v České republce.
Keywords: bezpečnostní sbory -- Česko; safety forces -- Czechia; kolektivní monografie; collective monographs