Slasti a strasti pečujících - Chmelová, Martina, 1965- (Pasparta, 2023)
Text pro neformální pečovatele, kteří se starají o své blízké, nabízí pomoc z řad psychologů, terapeutů a sociálních pracovníků.
Keywords: pečovatelství -- Česko; pečovatelé; sebepéče; care work -- Czechia; care workers; self care; informační publikace; information publications