Kazuistiky (nejen) z primární pediatrické praxe III. - Šebková, Alena (Current Media, 2023)
Autoři na konkrétních případech osvětlují problematiku onemocnění dětských pacientů, přičemž zdůrazňují důležitost včasného rozpoznání a zahájení léčby různých chorob. V rámci jednotlivých kazuistik je čtenář obeznámen s anamnézou, provedeným vyšetřením a stanovením diagnózy, součástí sdělení je i patogeneze, diferenciálně diagnostická rozvaha a je popsán léčebný algoritmus. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Na titulní stránce označení vydání chybně: třetí vydání, v tiráži správně: 1. vydání
Keywords: pediatrie; nemoci u dětí; kazuistiky (lékařství); pediatrics; diseases of children; casuistics; kolektivní monografie; collective monographs