Kazuistiky (nejen) z primární pediatrické praxe III. - Šebková, Alena (Medicus, 2023)
Autoři na konkrétních případech osvětlují problematiku onemocnění dětských pacientů, přičemž zdůrazňují důležitost včasného rozpoznání a zahájení léčby různých chorob.