Osudová dvacátá : doba, která řvala, v USA i v Evropě - Kovář, Martin, 1965- (CMI News s.r.o., 2022)
Kapitoly zachycují politické, kulturní, hospodářské a sociální dějiny Spojených států a Evropy v období dvacátých let minulého století.
Keywords: 1921-1930; 2021-2030; kultura a společnost -- Spojené státy americké -- 1921-1930; kultura a společnost -- Evropa -- 1921-1930; culture and society -- United States -- 1921-1930; culture and society -- Europe -- 1921-1930; Spojené státy americké -- společnost a politika -- 2021-2030; Spojené státy americké -- dějiny -- 2021-2030; Evropa -- společnost a politika -- 2021-2030; Evropa -- dějiny -- 2021-2030; United States -- society and politics -- 2021-2030; United States -- history -- 2021-2030; Europe -- society and politics -- 2021-2030; Europe -- history -- 2021-2030; monografie; monographs