Flexibilní učení a flexibilní formy vzdělávání na vysoké škole - Rohlíková, Lucie, 1976- (Západočeská univerzita v Plzni, 2023)
Ucelený pohled na flexibilitu, flexibilní učení a flexibilní formy vzdělávání v kontextu výuky na vysoké škole společně s výsledky studie zaměřené na postoje, zkušenosti a vybavenost vysokoškolských studentů technologiemi pro flexibilní učení.