Propedeutika dětského lékařství - Fremuth, Jiří; Stožický, František, 1941-2020; Sýkora, Josef, 1957- (Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2021)
Text je určen studentům všeobecného lékařství a stomatologie k seznámení se s odběrem anamnézy a principy fyzikálního vyšetření v dětském věku.
V roce 2022 první dotisk
Keywords: pediatrie; lékařská propedeutika; diagnostika (lékařství); pediatrics; medical propedeutics; medical diagnostics; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)