Propedeutika dětského lékařství - Fremuth, Jiří; Stožický, František, 1941-2020; Sýkora, Josef, 1957- (Učební texty Univerzity Karlovy, 2021)
Text je určen studentům všeobecného lékařství a stomatologie k seznámení se s odběrem anamnézy a principy fyzikálního vyšetření v dětském věku.