Centuries of international relations : (study documentary collection) - Veselý, Zdeněk, 1950- (VŠE, nakladatelství Oeconomica, 2022)
Učebnice obsahuje texty mezistátních a mezinárodních smluv z období od starověku do počátku tohoto století.
Nad názvem: Prague University of Economics and Business
Na obálce nad názvem: Faculty of International Relations
Keywords: mezinárodní vztahy; dějiny mezinárodních vztahů; international relations; history of international relations; učebnice vysokých škol; dokumenty; textbooks (higher); documents