Manažerské účetnictví - případové studie a příklady pro bakalářské studium - Šoljaková, Libuše (Vysoká škola ekonomická v Praze, nakladatelství Oeconomica, 2023)
Učební obsahuje příklady a případové studie věnované různým problémům z oblasti manažerského účetnictví.
Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví
Keywords: manažerské účetnictví; managerial accounting; učebnice vysokých škol; případové studie; praktická cvičení; textbooks (higher); case studies; problems, exercises, etc.