Sběratel : Lannova sbírka skla : průvodce výstavou - Černovská, Jana; Mergl, Jan, 1954-; Brožková, Helena, 1946-; Schöttner, Jan, 1972-; Wittlich, Filip, 1967- (Uměleckoprůmyslové museum, 2022)
Katalog výstavy představuje veřejnosti rozsáhlou sbírku historického skla, kterou sběratel a mecenáš Vojtěch Lanna věnoval pražskému Uměleckoprůmyslovému muzeu.