Pravěk, k tabuli! - Halířová, Martina, 1979-; Vávrová, Michaela; Linda, Jaromír, 1965- (Národní pedagogické muzeum a knihovna J.A. Komenského, 2022)
Kniha reflektuje vznik a proměny výuky pravěku na českých školách. Publikace vznikla v návaznosti na stejnojmennou výstavu Národního pedagogického muzea v Praze.
Podnázev v tiráži: jak si pračlověk cestu do škol našel
500 výtisků
Keywords: dějepis; pravěk; studium a výuka -- Česko; studium a výuka -- dějiny; učební pomůcky; předmětová didaktika; history (school subject); prehistory; study and teaching -- Czechia; study and teaching -- history; teaching aids; teaching school subjects; studie; katalogy výstav; studies; exhibition catalogs