Pravěk, k tabuli! - Halířová, Martina, 1979-; Vávrová, Michaela; Linda, Jaromír, 1965- (Národní pedagogické muzeum a knihovna J.A. Komenského, 2022)
Kniha reflektuje vznik a proměny výuky pravěku na českých školách. Publikace vznikla v návaznosti na stejnojmennou výstavu Národního pedagogického muzea v Praze.