Strojírenské konstruování : tvorba výkresové dokumentace dle ISO norem - Petr, Karel, 1982- (České vysoké učení technické, 2020)
Vysokoškolská skripta pro studenty ČVUT. Skripta lze ale též využít jako základní podklady pro tvorbu výkresové dokumentace ve firemním prostředí.
Na obálce pod názvem: Fakulta strojní ČVUT v Praze
Obsahuje rejstřík
Keywords: konstruování; strojní části; strojní výkresy; technická dokumentace; engineering design; machine parts; engineering drawings; technical documentation; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)