Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie - Skřivan, Pavel (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022)
Učebnice popisuje fyzikální, chemické, biologické a technologické vlastnosti obilovin.
Keywords: obilniny; pekařství; potravinářská technologie; potravinářská chemie; cereals; bakery; food technology; food chemistry; učebnice vysokých škol; textbooks (higher)