Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie - Skřivan, Pavel (Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022)
Učebnice popisuje fyzikální, chemické, biologické a technologické vlastnosti obilovin.